Krištof a Kutálek predĺžili zmluvy s HK Nitra

Tibor Kutálek a Michal Krištof naďalej v drese Nitry, foto hockeynitra.comTibor Kutálek a Michal Krištof naďalej v drese Nitry, foto hockeynitra.com

NITRA - Vedenie úradujúceho slovenského hokejového šampióna HK Nitra podpísalo nové zmluvy s duom útočníkov Michalom Krištofom a Tiborom Kutálkom. Informuje o tom oficiálny web mužstva spod Zobora.
Dvadsaťtriročný center Michal Krištof, ktorý sa do rodnej Nitry vrátil pred touto sezónou po piatich rokoch vo Fínsku, podpísal kontrakt na dva roky. O sedem rokov starší Kutálek, ktorý do Nitry prišiel v lete 2015 z Košíc, má novú zmluvu na jednu sezónu s opciou na ďalšiu. Michal Krištof v tejto sezóne odohral za HK Nitra zatiaľ 40 zápasov s bilanciou 13 gólov a 20 asistencií. Kutálek v osemnástich dueloch nazbieral 18 bodov (5+13).
"Tiborovi Kutálkovi sme predĺžili zmluvu ešte pred jeho operáciou. Chceli sme, aby bol pokojnejší a vedel, že s ním v klube počítame. S jeho službami sme veľmi spokojní. Podobne je to aj s Michalom Krištofom, ktorý odvádza výborné výkony a sme radi, že nitriansky odchovanec chce pokračovať doma aj v nasledujúcich dvoch sezónach. Nielen výkonmi na ľade, ale aj charakterovo ide príkladom. Nazdávame sa, že si zaslúži pozornosť reprezentačných trénerov,“ povedal pre klubový web prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.