Gregor sa teší na premiéru v KHL, čaká ho veľa práce

Dušan Gregor, Štartfoto - Ján Súkuptext text text ...

VLADIVOSTOK 30. augusta (SITA) - Slovenský tréner Dušan Gregor sa už nevie dočkať prvého oficiálneho súťažného zápasu na lavičke účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy Admiralu Vladivostok. Do začiatku nového ročníka ho však čaká ešte veľa práce a najmä sledovania videozáznamov.
"Pre mňa osobne to bude sviatok. Milujem svoju prácu a už sa teším na prvý zápas. Dôverujem a verím svojmu tímu a myslím, že aj on už netrpezlivo čaká na začiatok prvého stretnutia," uviedol na klubovom webe Admiralu Dušan Gregor, ktorý je trénerský novic v KHL. Do Vladivostoku prišiel po úspešnom pôsobení a triumfe vo Vyššej lige s kazašským tímom Saryarka Karaganda.
Pre Admiral Vladivostok sa sezóna KHL 2014/2015 začne vo štvrtok 4. septembra východoruským derby na ľade Amuru Chabarovsk. "Dnes som dostal video zo zápasu medzi Avangardom Omsk a Amurom, budem ho pozorne sledovať. Všeobecne do začiatku šampionátu musím veľa sedieť za počítačom a sledovať a študovať hru našich súperov," doplnil pre klubový web Admiralu Dušan Gregor.