Dva body pre HK Orange 20 zariadil na Liptove obranca Koch

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (SZĽH) – V dohrávke 8. kola 1. hokejovej ligy HK Orange 20 predstavila v Liptovskom Mikuláši. Favorizovaní domáci prehrávali po góle Ivaniča, ale ešte pred prestávkou vyrovnal Gápa. O víťazovi sa nakoniec rozhodlo v samostatných nájazdoch, kde zahviezdil brankár Dávid Hrenák a nepustil ani jednu strelu z hokejok Liptákov a víťazný gól dosiahol Koch.

Hokej - I. liga 2015/2016 - základná časť - 8. kolo - dohrávka - nedeľa:
MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Orange 20 1:2 po sam. nájazdoch (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0, 0:1)
Góly:
19. Gápa - 8. Ivanič, rozhodujúci sam. nájazd: Koch.

Vylúčení: 7:5 na 2 min, Oško (L. Mikuláš) 5+20+TH, Holešinský (Orange 20) na 10 min, presilovky 1:1, oslabenia 0:0.

Rozhodovali: Štefík- Frimmel, Mráz – 562 divákov.

MHK 32: Dovina- Mezovský, Krčula, Marcinko, Cibuľa, Bartík- Nádašdi, Burzala, Jabrocký, Lichanec, Uram- Gápa, Piatka, Laco, Kadlubiak, I.Oško- Oravec, Lištiak, P. Oško, Struška.

HK Orange 20: Hrenák- Koch, Meliško, Hrušík, Ondruš, Briestenský- Sloboda, Jendroľ, Galis, Holešínsky, Studenič - Moravčík, Ivanič, J. Sukeľ, Sadecký, Milý- Košecký, Tatár, Klenko, Surový.

Povedal po zápase

Ernest Bokroš (tréner HK Orange 20): „Z našej strany je to už obohraná pesnička – sme málo efektívni v zakončení. Chlapcom nemôžem nič vyčítať z pohľadu defenzívnej hry, ktorú hrali veľmi dobre. Horeli sme ale v útoku, kde sa nesmierne narobíme na každý gól. V samostatných nájazdoch vynikol brankár Hrenák, ktorý zneškodnil všetky pokusy domácich a o náš gól sa postaral obranca Koch.“