BUDIŠ 1. Hokejová liga: Michalovce v domácom prostredí zdolali Orange 20

MICHALOVCE (SZĽH) - V jedinom nedeľňajšom dueli druhej najvyššej súťaže zvíťazili hokejisti Michaloviec nad výberom Orange „20“ 3:0. Prvý gól dosiahli v úvodnej tretine, v druhej časti pridali ďalšie dva. Mladí hokejisti sa napriek niekoľkým sľubným príležitostiam strelecky nepresadili.


Dresy tímu Orange 20

Tréner tímu Orange „20“ Ernest Bokroš po zápase uviedol, že mladí hokejisti musia zlepšiť najmä zakončenie. Šance si vypracovať dokážu, ale zároveň pri nich dávajú možnosť vyniknúť skúsenejším brankárom súpera.

Ernest Bokroš, tréner Orange „20“:Aj toto stretnutie sa vyvíjalo v rovnakom scenári ako predošlé, na chlapcoch bola badať veľká snaha a chuť konečne zvíťaziť. Žiaľ, čo sa týka streleckej produktivity, boli sme málo produktívni, aj keď sa stále viac dostávame do šancí. Zlyhávame však v koncovke, chlapci stále predvádzajú „juniorské zakončenie“, s ktorým si skúsenejší brankári dokážu bez problémov poradiť. Aj preto nám v pri góloch opäť svietila nula. Pokiaľ ide o inkasované góly, žiaľ, u chlapcov sa stále vyskytujú chyby, ktoré súper dokáže využiť. Na tejto úrovni už nestačí iba snaha a odhodlanie, ale musíme pridať aj viac hokejového umenia.

Budiš 1. liga - 5. kolo:
HK Dukla Michalovce - HK Orange 20 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Góly:
12. Zd. Král, 32. Ščurko, 35. Kohutiar, 550 divákov